Welk matras op welke bedbodem?

Erop of eronder

Hoezo, erop of eronder? Is het dan een wedstrijd tussen de bedbodem en het matras?

Deze stelling hangt wellicht van de benadering af. Als wij zouden moeten fungeren als scheidsrechter, dan moeten we toch concluderen dat het matras een belangrijker onderdeel is in slaapcomfort dan de bedbodem.

Het matras ondersteunt en bepaalt uw ligcomfort voor ruim 85%! De bedbodem is hierbij dus ruim ondergeschikt. Een bedbodem biedt in meerdere of mindere mate comfortverhogende eigenschappen, maar het matras is de bepalende factor.

Het is derhalve essentieel dat op uw speurtocht naar optimaal slaapcomfort het accent wordt gelegd op de eigenschappen en de kwaliteit van het matras. Er zijn veel slaapsystemen in veel uitvoeringen. Het blijft echter een feit dat uw lichaam ligt en rust op het matras, ook op de meest luxe, wel of niet verstelbare bedbodem.

Alleen een kwalitatief goede matras garandeert de juiste slaaphouding voor een gezonde nachtrust. Dus in deze wedstrijd is het matras de winnaar met overmacht, dat ligt er dik bovenop!

De bodem ligt eronder…

Matrassen van Matras Factory

Deze website, Bedbodems.com, is onderdeel van Matras Factory. Wij zijn een aantal jaren gestart met Bedbodems.com omdat mensen die op zoek zijn naar een nieuw matras, vaak vragen hebben over hun huidige bedbodem. Veelgestelde vragen als “welk matras past nou bij mijn lattenbodem?” en “Welke matrassen zijn geschikt voor een schotelbodem?” probeerden wij zoveel mogelijk op Bedbodems.com te beantwoorden.

Wij hebben al onze informatie over bedbodems en lattenbodems gebundeld op deze site en hebben in onze ogen de beste selectie van bedbodems hier uitgelicht.

Conclusie:
Wij kunnen naast bedbodems ook matrassen leveren. Wij maken alle matrassen op maat, in onze eigen fabriek in Heerenveen. Bekijk op MatrasFactory.nl ons assortiment matrassen.